Importservice

Voor importservice op maat kunt u uiteraard ook bij Cargo International terecht. Cargo International kan u immers in vrijwel alle facetten ontzorgen.  Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw bpm-calculatie maken. Snel, eenvoudig en direct uw bpm-zaken geregeld tegen een scherp tarief. Ook voorzien wij in RDW-keuringen, opslag en meer! Wanneer u tijd, kosten of moeite wilt besparen, en u eenvoudig de auto’s over de grens kan kopen die u graag in uw voorraad wilt? Schakel dan uw partner Cargo in! 

Cargo International voert werkzaamheden uit omtrent de import en u doet dat waar u goed in bent; auto’s inkopen en verkopen. Dat is tenslotte ook waar uw bedrijf om draait. Of het nu gaat om veel auto’s of slechts enkelen, wij kunnen u van dienst zijn met de importwerkzaamheden zoals transport, kentekenplaten, bpm-calculaties én opslag. Maar zeker ook wanneer het gaat om bijvoorbeeld korting op de invoerrechten 

Cargo International biedt daarnaast ook extra importservices aan zoals het poetsen van voertuigen, APK-keuringen, technische inspecties of een haal- en brengservice. Uw voertuig(en) afleveren en ophalen wanneer het u uitkomt. Zelfs additionele zaken zoals milieustickers of autobahnvignetten regelt Cargo International graag voor u! 

Bpm voor bedrijvengebouw

Contacteer ons ook wanneer u een voorstel op maat
wilt ontvangen of als u andere vragen heeft met 
betrekking tot onze b2b-dienstverlening. 

Bpm calculatie

bpm berekening

Technische inspectie

inspectie

Transport

transport

Importservice

importservice

ONZE OPENINGSTIJDEN ZIJN:

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag & zondag Gesloten

BEZOEKADRES:

Ugchelseweg 11
7335 JP Apeldoorn
Postbus 1115, 7301 BJ Apeldoorn

Benieuwd wat Cargo International voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Pakketprijzen
  • Opslag
  • Keuringen
  • Documentatie
  • Transport
  • Bpm-calculaties
KIJK VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE ANDERE DIENSTEN OP WWW.CAR-GO.NL